-آرجونای عزيزم ، ای فاتح ثروت ، چنانچه قادر نيستی فكرت را بدون انحراف بر من متمركز نمايی ، پس اصول تنظيم كننده بهاكتي- يوگا را دنبال كن و به اين طريق آرزوی نائل شدن به من را در خود پرورش ده .
-چنانچه قادر به اجرای قواعد و قوانين بهاكتي- يوگا نيستی ، پس فقط سعی كن برای من كار كنی ، زيرا با عمل كردن برای من به مرحله كمال نائل خواهی شد.
-و حتی چنانچه قادر به عمل كردن در آگاهی به من نيز نيستی ، پس سعی كن كه با تسليم كردن كليه نتايج و ثمرات كارت عمل كنی و بكوش كه در ذات واقع باشی.
-چنانچه قادر نيستی اين كار را نيز انجام دهی ، پس خود را به تحصيل دانش مشغول كن . اما بهتر از دانش تمركز است و بهتر از تمركز انقطاع از نتايج و ثمرات عمل ، زيرا با چنين انقطاعی انسان قادر می گردد به آرامش فكر نائل آيد.
-آن كس كه حسود نيست و دوستی مهربان برای همه موجودات زنده به شمار می آيد، خود را صاحب و مالك نمی داند و عاری از منيت كاذب است ، در شادی و غم هر دو يكسان است ، شكيب است ، همواره راضی ، حكمران نفس ، با عزم راسخ وقف خدمت عابدانه ، و ذهن و شعورش بر من متمركز است ، چنين عابدی برای من بسيار عزيز می باشد.
-آن كس كه باعث زحمت و گرفتاری هيچكس نمی شود و از طرف هيچكس نيز مضطرب، ناراحت و آشفته نمی گردد، كه در شادی و غم و ترس و نگرانی متعادل است ، برای من بسيار عزيز می باشد.
-عابد من كه به جريان عادی امور مادی متكی نيست ، پاك ، ماهر، بدون غم و اضطراب و آزاد از تمام دردهاست ، و برای نتيجه ای تقلا نمی كند، برای من بسيار عزيز است .
-آن كس كه نه دچار مسرت می گردد و نه غم و اندوه به دل راه می دهد، نه افسوس می خورد و نه آرزويی در سر می پروراند، و از هر مورد خجسته و ناخجسته هر دو انقطاع حاصل می كند، چنين عابدی برای من بسيار عزيز است .
-آن كس كه نسبت به دوست و دشمن ، احترام و بی احترامی ، گرما و سرما، شادی و غم ، و شهرت و بدنامی يكسان است ، همواره از آلودگی پاك ، ساكت و با هر چيزی راضی است ، دلبستگی به هيچ اقامتگاهی ندارد، متمركز در دانش ، و وقف خدمت عابدانه است، چنين شخصی برای من بسيار عزيز می باشد.
-كسانی كه از اين راه فناناپذير خدمت عابدانه پيروی می نمايند و در حالی كه مرا هدف متعال قرار داده اند، وجود خود را كاملا با ايمان وقف می كنند، برای من بسيار بسيار عزيزند.